ONZE WERKWIJZE

Een kijkje in de salon

Voorbereiding op de behandeling

R

UITLATEN

Laat uw hond goed uit voordat u hem naar de trimsalon brengt of laat ophalen. De behandeling kan soms enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden.

R

DROOG BRENGEN

Probeer uw hond zo droog mogelijk te brengen. Een natte vacht is niet goed behandelbaar. Overleg eerst met mij wanneer u van plan bent uw hond voor zijn trimbeurt in bad te stoppen. Veel vachten zijn namelijk moeilijk te behandelen na een wasbeurt, of het resultaat word minder mooi.

R

AFSPRAKEN

Maak tijdig een afspraak, u kunt uiteraard ook tijdens uw bezoek een nieuwe afspraak maken voor het volgende bezoek. Laat me ook tijdig weten indien uw afspraak niet kan doorgaan, ik heb immers tijd voor u gereserveerd. Uiteraard kunnen we dan ook meteen een nieuwe afspraak met u maken.

R

ALLERGIE

Indien uw hond een medische afwijking heeft, loops is, pukkels heeft of niet sociaal is met andere dieren, etc. wil ik dat graag van tevoren weten zodat ik daar rekening mee kan houden. Als uw hond een voedsel-allergie heeft, meld dat ook omdat ik de hond regelmatig beloon met iets lekkers; geef zo nodig een alternatief.

R

AANGELIJND

Zorg ervoor dat de hond geen volle maag heeft en is aangelijnd wanneer u hem/haar brengt of wij hem/haar komen ophalen.

R

VLOOIEN

Tenslotte nog het verzoek uw hond vrij van vlooien te brengen. Mocht ik toch vlooien aantreffen, dan behandel ik de hond met Jean Peau antivlo shampoo. Wanneer u de afspraak heeft gemaakt zonder wassen, zal ik eerst contact met u opnemen voor toestemming. Ik adviseer om de hond te behandelen met vlooiendruppels, tabletten of vlooienband. En vergeet vooral de leefomgeving en eventueel de auto niet!  Meer informatie kunt u lezen op MC voor dieren. Komt u er niet uit welk middel geschikt is kunt u altijd contact opnemen.

Voor en na foto’s

Aanmelden voor de nieuwsbrief

De Rijdende Trimsalon

Marjo Manten
Email: info@derijdendetrimsalon.nl
© 2016 De Rijdende Trimsalon

Informatie

Gecertificeerd ABHB
KVK nummer: 53889533 Adres: Stengelweg 9, 3813TB te Amerfoort
Tel. 033 4768680 | Mob. 06 41494593